Єдина Країна! Единая Страна!
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я A-Z 0-9
Океан Ельзи
18 хвилин
911
Dolce Vita
GLORIA
Isn’t it сон
Long Time Ago
Mickey Mouse
Rendez-Vous
Susy
Африка
Без бою
Більше для нас
Бодегіта
Будинок зі скла
Веселі часи
Вище неба
Віддам
Відпусти
Відчуваю
Вільний
Вісім
Вона підійшла до вікна
Все буде добре
Вставай
Вулиця (Може, все не так)
Годі вже
Голос твій
День у день
Джульєтта
Дівчина (з іншого життя)
Для тебе
Друг
Дякую
Етюд
З нею
З тобою
Зелені очі
Ікони не плачуть
Йду на дно
Кавачай
Караван
Квітка
Кішка
Коко Шанель
Коли навколо ні душі
Коли тебе нема
Коли тобі важко
Колиска вітру
Компас
Королева
Ластівка з мого міста
Леді
Лелеки
Майже весна
Мало мені
Мене
Міра
Моя мала
На лінії вогню
На небі
Надя
Не можу без тебе
Не питай
Небо над Дніпром
Невидима сім’я
Незалежність
Ніколи
Новий день
Ночі і дні
Обійми
Ой чий то кінь стоїть
Онлайн
Ордени
Ото була весна
Перша пісня
Позич мені сонце
Поїзд "Чужа любов"
Пори року
Поясни
Пташка
Сонце сідає
Сосни
Стіна
Стріляй
Сумна мелодія
Сьогодні
Тадж-Махал
Там, де нас нема
Ти забула давно
Ти і я
Ти не питай
Ти собі сама
Тінь твого тіла
Той день
Фіалки
Холодно
Хочу напитись тобою
Ще один день
Я до тебе
Я їду додому
Я так хочу
Як довго
Як останній день
Янанебібув


Дискографія:
2013 Земля
2010 Dolce Vita
2007 Міра
2006 1221
2006 Веселі, брате, часи настали... (сингл)
2005 GLORIA
2003 Tvій формат
2003 Суперсиметрія
2001 Модель
2000 Янанебiбув
1998 Там, де нас нема
1996 Будинок зі скла (сингл)

Купити альбоми
в крамниці УМКА


Офіційний сайт:
okeanelzy.com

Електронна пошта:
[email protected]

Група Вконтакті:
Океан Ельзи

Спільнота Живого Журналу:
fun_okeanelzy

Стилі: Рок, Поп-рок